Du er her. #1 - Foreningswebsite > Udvalg > Haglskydning udvalg


Haglskydning udvalg 

Mads Bjerremand. Mobil 60 66 08 28. E-Mail mbjerremand@hotmail.com

 Dennis Knudsen. Mobil 40 79 20 33.  E-Mail dknu@ofir.dk

 • Lerdue skydning. 
  Når sæson starter på Langå skydebane, hvilken den som regel altid gør først i januar, hvor det i øvrigt altid er lørdag formiddage. 
  Senere bliver det til tirsdag aftener. På disse dage plejer vi at være nogle stykker fra foreningen, der tropper op, vi går så en runde eller to. måske mødes vi på skydebanen, eller man ringer lige til formanden, for at høre: "er der skydning i dag/aften", og får altid svaret, "jamen, selvfølgelig er der det."

  Nogle år har vi lejet en af Danmarks Jægerforbund's skydevogne med tilknyttede instruktører, og det er virkelig en dag man kan få hjælp med de små fejl som vi jo alle går og laver. De tilknyttede instruktører er knusende dygtige, og ved virkelig hvad de har med at gøre. 
  Der har dog ikke været den store tilslutningen de sidst par gange, så det er vi lidt afventende med at arrangere i øjeblikket.

  Til vores klubmesterskab, der som regel altid afholdes først i august på Langå skydebane, skydes der følgende skydninger:

   

  • Nordea jæger pokal - som er en 24 duers serie, som kun er for jægere der normal ikke har deres gang på skydebanen.
  • Der skydes i A rækken, som ligeledes er en 24 duers serie, og er for skytter der kommer på skydebanen af og til.
  • Mesterrækken er for vore mest øvede skytter og her skydes en 40 duers serie.
  • Kombi pokalen er 25 duers Nordisk trap og en 24 duers jagtskydning, og det der tæller er det man opnår under sin serie skydning, så det er altså lige meget om man skyder til 24 eller 40 duer, da det er først 24 duer i serien tæller.

   Med venlig hilsen 
   Gudenådalens Jagtforening - Haglskydningsudvalget