Du er her. #1 - Foreningswebsite > Udvalg > Riffel


Riffel udvalg 

 Bjarne Thomsen. Mobil 22 57 55 91. E-Mail   bbuk@live.dk

 Nicolaj Frost. Mobil 29 80 04 16. E-Mail   nicolajfrost@hotmail.dk

 Kasper Kabbelgaard. Mobil 20 45 41 11. E-mail   kabbelgaard@hotmail.com 

 • Salonskydning/klub aften. Det foregår som vanligt i Bjerringbro hallens skydekælder. Og som vanligt er det tirsdag aftener fra 19.00 til 21.00 - check vor "Kalender" samt "Nyheder".

  Vi skyder hver tirsdag aften hele vinteren igennem, da det samtidig er vores klubaften er der også en fantastisk mulighed for at komme og høre de nyeste jæger løgne, eller bare helt igennem regulære løgne historier.

  Husk - foreningen har 2 stk. rifler til fri afbenyttelse, og der kan købes patroner, øl og vand.

  Og vigtigst af alt - ALLE er meget velkomne på disse aftener, og tag gerne en ven/veninde med - de behøver ikke være medlem af foreningen.

  Der skydes de vanlige skydninger på 15 - 50 meter bane. 15 m banen bliver skudt med forskellige skiver hver aften, og bliver afgjort hver aften. 

  På 50 meter banen skydes der hele vinteren igennem om en vandre pokal skænket af Mikael Nordstrøm, og her er det højeste point opnået under en serie der vinder. 

  Sidst i marts/april måned plejer vi at stå for indskydning af salon rifler til forårets Rågeregulering i Viborg, og denne indskydning er selvsagt for deltagerne i rågereguleringen fra denne del af kommunen.

  Jagt rifler. 
  Når foråret vender tilbage rykker vi udendørs, og træner med jagtriflerne. Det er normalt en 4 til 5 gange i april og maj måned.

  Dette arrangement kræver en del uddannede riffel instruktører. Dette fordi det jo samtidig er træningsaftener til den lovbefalede riffelprøve, og derfor skal der være kvalificerede instruktører til rådighed. Foreningen har selv 3 uddannede instruktører.

   Skydningen foregår normal på hjemmeværnets bane Tangevej 16, Bjerringbro

  Hjortskydning. 
  Et andet arrangement vi ligeledes har, er en tur til Ørre ved Herning i foråret. Her skyder vi til løbende hjort, og skyder desuden om sneppen - en vandre pokal skænket af konservator Kim Peitsch.

  Efterfølgende er der mulighed for at opnå hjortemærke, indskydning eller træning til løbende hjort.

  Elgprøven. 
  I augusts tager vi igen afsted, denne gang for at forsøge at bestå den svenske Elgprøve, før turen går til Sverige.

  Det er jo efterhånden blevet en regel, at man skal have bestået prøven inden jagten, så hvorfor ikke have det i orden inden rejsen?

  Det er Nicolaj Schougaard der står for arrangementerne, og han kan kontaktes på telefon: 2980 0416 efter klokken 19.00, hvis man har spørgsmål og/eller gerne ville tilmeldes arrangementerne, eller blot vil høre mere om disse.